elisheba | Kunst op Maat
5657
page-template-default,page,page-id-5657,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-theme-ver-3.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Kunst op Maat

elisheba geeft je de mogelijkheid je eigen idee of ontwerp te verwezenlijken.

Ben je op zoek naar iets aparts, maar kun je het nergens in de winkels vinden?

 

Dan wordt het nu tijd om een persoonlijk sieraad of autonome vorm te laten maken dat helemaal aan je wensen voldoet!
Bij elisheba kun je naast traditionele materialen als zilver en edelstenen ook denken aan minder conventionele materialen zoals polyesterhars, epoxy, rubber, hout en kunststof. Hiermee maakt elisheba de meest originele combinaties en unieke resultaten. Ook voor relatiegeschenken kun je terecht bij elisheba.

 

Je hebt een idee en wil graag weten wat de mogelijkheden zijn?

Dan vul je eerst het onderstaande formulier in. Vervolgens maken we een afspraak om te bespreken hoe we je idee gaan realiseren.
Je idee wordt geschetst tot een definitieve vorm en aan de hand daarvan wordt er een prijs besproken.
elisheba streeft ernaar om binnen drie weken je bestelling klaar te hebben, eventuele uitzonderingen worden daarbij vooraf kenbaar gemaakt.
De voorwaarden kunt u hier vinden.

 

(1) Online aanvraag

Je vult zo volledig mogelijk het aanvraag formulier in welke te vinden is in het menu onder 'kunst op maat'. Aan de hand van de antwoorden op deze vragen krijg ik een indicatie van je wensen. Het invullen van dit formulier is vrijblijvend.

(2) Telefonisch contact

Nadat je online aanvraag is verwerkt neem ik telefonisch contact met je op, om de mogelijkheden te bespreken. Wanneer we samen tot een concept zijn gekomen, werk ik dit uit in een ontwerp. We plannen een afspraak in om bij jouw thuis of op locatie dit onderwerp te bespreken.

(3) Bezoek aan huis

Het bezoek aan huis is bedoeld om het ontwerp eventueel nog meer naar je smaak aan te passen en de puntjes op de i te zetten. Ook geef ik je o.a. een prijsindicatie en komen we overeen wanneer de bestelling klaar moet zijn. Dit gesprek is geheel gratis. Eventuele brandstofkosten worden in rekening gebracht als je buiten een straal van 15 km woont.

(4) Goedkeuren offerte

In de offerte zetten we alle belangrijke punten die besproken zijn op een rijtje . Wanneer je het eens bent met de offerte stuurt je deze ondertekend retour. In deze offerte staat ook het bedrag van de aanbetaling vermeld.

(5) Uitvoering bestelling

Wanneer elisheba de getekende offerte binnen heeft en de aanbetaling is bijgeschreven op de rekening begint de uitvoering.

(6) Aflevering bestelling

Wanneer je bestelling klaar is ontvang je deze ofwel over de post, of bezorg ik de bestelling persoonlijk.

(1) Online aanvraag

Om een goed beeld te kunnen krijgen van wat je wensen zijn, vraag ik je het onlineformulier in te vullen. Aan de hand van deze informatie kan ik een indicatie krijgen en je meer vertellen over de mogelijkheden. Het kan voorkomen dat je bij bepaalde punten nog niet precies weet wat je wilt, bijvoorbeeld bij materiaal of grootte, in dat geval vult je niets in.

Je naam *

Je e-mail adres *

Wat wil je laten maken?

Voor wie is het bestemd?

Welk materiaal heeft je voorkeur?

Welk doel heeft de bestelling?

Welke grootte heeft de bestelling?

Heeft u een bepaald budget?

Is er een bepaalde tijd waarbinnen je het geleverd wilt hebben?

Wat is de hoeveelheid van de bestelling?

Overige opmerkingen of vragen

Wil je een bestand mee sturen?


Neem a.u.b de onderstaande tekens over in het veld hieronder om spam te voorkomen.
captcha